maanantai 13. toukokuuta 2013

raindrops in my window.

Heips.

Otsikkoon kiteytyi hyvin tämän päivän tunnelmat. Väsyttää, vettä sataa ja ruotsinläksyt. Huoh. No päivällä kuitenkin paistoi aurinko niin sai sitä d-vitamiiniakin ;)

Kissoista huomaa kyllä heti kun on sateinen ilma tulossa, kumpikin laittaa tyytyväisenä sohvalle nukkumaan eivätkä liikahdakkaan moneen tuntiin. Itse olen kuin kissa, käperryn kylmyyttä viltin alle piiloon, siemailen teetä ja katselen Myytinmurtajia. Sadepäivät on kivoja, jos ne vain eivät sattuisi touko-kesäkuulle.

Saatan päästä kesällä Ranskaan, mikä on ihan mahtavaa! Homma olisi olla au pairina kahdelle alle 7-vuotiaalle lapsukaiselle :) jos pääsen lentopelkoni yli, 2-3 viikon "loma" saattaa hyvinkin toteutua heinäkuussa :)

Mukavaa, lämmintä ja hiukan sateista kesän saapumisaikaa :) Niina

PS. Tähän postaukseen en saa kuvia, koska puhelin. Anteeksi.

2 kommenttia:

  1. Niina, en voinut olla huomaamatta! Ihan ehdottomasti jos vaan pääset, niin menet ranskaan! Au pair kokemus on mahtavimpia mitä voi saada, ja ranska aivan varmasti todellakin kokemisen arvonen maa! Joten ei mitään muttia, sinne vaan reippaasti! Suosittelen niin lämpimästi kun ihminen vaan voi! :) ihania kesäisiä päiviä sinne pohjoiseen! <3

    VastaaPoista
  2. Supsu, susta uskonki että sulla on pelkkää hyvää sanottavaa au pairina olemisesta :) ehkäpä mää sen verran rohkaistun että lähden, nyt ainaki vielä on harkinnassa mutta uskoisin että hyvin käy :) kiitti, samoin teille sinne etelään <3

    VastaaPoista